Arhon wrote:
a da li je itko to isprobao pa da može potvrditi ili je sve samo rekla, kazala, mi mislimo ovo mi mislimo ono...?
isto tako ja tvrdim da smo mi svi bog, i kad bi se ujedinili i sredili bili bi isto toliko moćni. no s obzirom da se to nikada neće desiti niti će itko to ikada isprobati...ista stvar sa crnom rupom (i nekim drugim fenomenima)
Ja bila u jednoj inacici crne rupe kada su me proglasili mrtvom prije 8 i nest' godina. Ali, cudno mi je bilo sto nisam osjecala nikakav gravitacijski pritisak, bila je tama (ne, nije to bio pakao, nije bilo nikakve vatrice ni rostilja), bilo je kako gore, tako i dolje, bas po Hermesovom ukusu, nije bilo materije - cista energija, plutala sam kao misao bez mase u tom bestezinskom prostoru, sve dok nisu naisli Asterix i Obeliks i odveli me na veeeeeeliku zelenu livadu prosetati uz pricice o poimanju svekolikog smisla i bitka (tada sam prvi put shvatila kako si

kad te nadrogiraju; doktori).
Jesmo li mi Bog ili bogovi? Mozda i budemo jednog dana kada jos poradimo na drugim vidovima evolucije i stopimo se svi u jednu misao (kolektivni um)