The Void Forum

Službeni forum The Void fanzina

It is currently Fri Jan 08, 2010 9:07 am

All times are UTC + 1 hour

Welcome
Dobrodosli na <strong>The Void forum</strong>.

Trenutno ste logirani kao Gost ovog foruma, ako zelite sudjelovati u raspravama morate se logirati ili <a href="/profile.php?mode=register">registrirati</a>!

Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 29, 2008 7:40 am 
Warrior Knight

Ja bih mogao slijedeće:

- okrugli stol o tome je li Cyberpunk mrtav ili nije? Inače sam na Essekonu vodio Natprirodnu stravu u književnosti zadnje dvije godine, ali mi je već dosta toga, imam iskustva u vođenju okruglih stolova i leže mi mnogo bolje nego predavanja, a i atmosfera je bolja
- predavanje o Cthulhu LARP-u i za sada koliko mi je poznato jedinog u RH, riječ je o mom vlastitom settingu koji je isproban i odlično funkcionira (igrali smo ga nekoliko mjeseci), napravio bih i prezentaciju za taj slučaj
- mogu predstaviti i Call of Cthulhu CCG (karte kao i Magic samo Cthulhu), imam dovoljno karata za dva dobra decka kojima bih pokazao kako to ide

Obyzouth je napravila prezentaciju i predavanje o životu u svemiru, to je njeno predavanje koje je ranije držala na festivalu znanosti prije koju godinu i na koje je dobila dobar odaziv.

Karo će ti već javiti, jer nemam pojma što on sve planira osim Vampire TCG-a.

Eh, da mi imamo laptop, i problem nam je jedino projektor. I ono najvažnije, mi bi došli u subotu, a ne u petak (jebiga probali smo nešto iskombinirati, ali bezuspješno, tako da smo tamo ujutro u 10:00 am na željezničkom kolodvoru, i ako možeš daj mi pošalji neki kontakt tel. da nekome javimo kad stignemo da možemo doći do kona)

Pripremit ću i jedan PNP Cthulhu Session za svaki slučaj, toga nikad dovoljno - riječ je o zlatnom dobu piratstva, to je također jedan setting na kojem smo eksperimentirali i ispao je dobar.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Sep 29, 2008 10:27 am 
Trooper

ok, ja se javim večeras o čemu se radi,...Ako ima nešto što znam onda je to VTES!

In the heat dehydrate, know which breath will be your last

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Sep 29, 2008 2:25 pm 
Initiate

ajde mi pliz sve ovo javite mejlom da možemo dogovorit sve još danas. forume ne stignem redovito gledt i odgovarat, mejl je stalno upaljen

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour