The Void Forum

Službeni forum The Void fanzina

It is currently Sun Dec 06, 2009 12:51 pm

All times are UTC + 1 hour

Welcome
Dobrodosli na <strong>The Void forum</strong>.

Trenutno ste logirani kao Gost ovog foruma, ako zelite sudjelovati u raspravama morate se logirati ili <a href="/profile.php?mode=register">registrirati</a>!

Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 14, 2008 1:12 pm 
Warrior Knight

Da pripreme su već debelo krenule. Evo moj prijedlog i za ovaj forum:

Trebali bi složiti sva negativna iskustva oko organizacije Konvencije bilo kakve vrste, nama bi ovo bio prvi Kon (barem službeno) i bilo bi dobro ako bi se netko priključio s vlastitim iskustvima oko sličnog. Cilj nam je pripremiti se, ukloniti ili ublažiti sve ono negativno/katastrofalno što se događa na konvencijama. S obzirom da lokalna ekipa ima najviše iskustva jedino s Essekonom, bilo bi odlično da se uključe i ostali primjerice, Nebelwerfer i Izitpajn koji imaju više XP-a.

Pitanje je dakle: "Kako izbjeći katasrofalan kon, a kako postići odličan?" :crvenasaka:

Ono što znam da želim izbjeći je: cuga, narodnjaci, tamburice, tučnjave, gađanje, bacanje... ali naravno, postoje i razne druge stvari - organizacija, raspodjela posla, i kako natjerati ljude da obave nešto kad jednom obećaju.

Prijedlozi?!?!?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Sep 14, 2008 2:15 pm 
Žrtva Thunderdomea

Imam ja jedan stari bajonet kod kuće, eto ti načina za prisiljavanje ljudi da rade ono na što su se obvezali... :crvenasaka:

Ali, šalu na stranu, neki su ti se ljudi već dokazali. A neki, za njih nitko neće jamčit, oni će se već dokazat ako su stvarno zagrijani. A ako nisu, znaš na koga NE računati za ubuduće...

I have seen horrors you people wouldn't believe... In the Thunderdome... They marked me for life... And they will open it up again, and the horrors unleashed... Others will bear the scar, mark my words...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour