Ok, prvi broj nije prošao toliko loše u očima javnosti, ali vrijeme je da počnemo raditi na drugom broju.
Dakle, tema idućeg broja je: Natprirodna strava (Lovecraft

), ima netko kavih ideja, prijedloga, ili volje za suradnjom (članci, kolumne, reportaže... bla,bla,bla)?
Ovako za sada stoji spisak:
JA, OBYZOUTH, PHLATLINE - sigurno
Želju su također izrazili i:
POISON, NEBELWERFER, HYDRALISK, TVRTKAC
I ima još nešto ljudi koje ganjam okolo, npr:
KARO - duguje članak o jebenim mačevima
PHANTOM LORD - već sam mu rekao da očekujem neku dobru recenziju, ona s Conanom je bila prejebena i bilo bi ok da nastavi
Trebam znati tko će za sigurno sudjelovati, da znam isplanirati i rasporediti članke u broju, te složiti ideje za prijelom i sl.
Ako netko želi odustati ili se ubaciti sada je pravi trenutak da to kaže, a ne, da računam na nekoga i da me na kraju zajebe.
Ovako bi nekako bila ideja za sadržaj:
TEMA BROJA - ja
STRAH - obyzouth
KOLUMNA- phlatline
NASLOVNICA - ili ja ili netko s natječaja
PRIČA - phlatline
RECENZIJE - ja i bilo tko tko je voljan
Ono što trebam najviše su članci, recenzije, kolumne itd.
Za priče ću raspisati natječaj, ali nemam ništa protiv da se netko ubaci s kojom pričicom koja je i van teme broja. Bilo bi super da još tko napiše neku kolumnu ili članak o nečemu što mu se sviđa.
Također, ako imate neke preporuke za čitanje, napišite kratku recenziju (iako uopće niste ograničeni duljinom teksta, ovo je ipak elektroničko izdanje)...
@poison - bila si izrazila želju da nešto napišeš u vezi Shelley i sl. Ja ju planiram svejedno ubaciti u temu broja, pa mi je malo glupo da bude spominjana u nekoliko navrata, tema je vrlo općenita i trebamo paziti da obuhvatimo što je više moguće. Možemo se složiti oko toga da nekako podijelimo posao?
@nebelwerfer - hej, i sam si rekao "iskoristite me", pa, došao sam po tvoje prvorođeno

i zanima me imaš li kakav zanimljivi članak, recenziju, priču itd?
Toliko od mene za sada. Volio bih znati kako stoje stvari s vaše strane.