The Void Forum

Službeni forum The Void fanzina

It is currently Sun Dec 06, 2009 12:55 pm

All times are UTC + 1 hour

Welcome
Dobrodosli na <strong>The Void forum</strong>.

Trenutno ste logirani kao Gost ovog foruma, ako zelite sudjelovati u raspravama morate se logirati ili <a href="/profile.php?mode=register">registrirati</a>!

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: Što igrate u zadnje vrijeme?
PostPosted: Sat Jun 21, 2008 6:58 pm 
Initiate

well here's another one... blame it on my curiosity... što igrate? pc, ps123, xbox? i kakve igre volite? avanture, simulacije, sportske blah blah....ne razumijem se bas u taj citavi žargon but nevermind.... I'm so bored.... sve igre koje igram sam ili odigrala do kraja, ili sam zapela (čitaj: ne znam di treba ić, ili znam ali nemam živaca igrat)... pa da odgovorim na vlastito pitanje i dodam svojih 10 centi (jel se tako kaže??) naj platforma mi je pc.... nista mi ne može zamijeniti tipkovnicu i miša... osim ak igram neke autiće onda je joystick... anyway.... upravo sam opet krenula prelazit Tomb Raider Anniversary...
super mi je igra samo malo kratka, ambijent je prekrasan (Peru, Grčka i Egipat).... dinosauri, mumije itd itd.... glazba je super.... igru nisam htjela igrati po noći jer sam se bojala.... -_-' imam malo slabo srce pa se stresem malo žešće kad mi izleti mumija niotkuda.... dok sam igrala nivoe u Egiptu pretrpila sam nekoliko srčanih.... i TR Legend mi je ok nije toliko strašan ali je prekratak... jedva cekam da izađe novi TR Underworld... i novi Princ Perzije...lol mada ce ova bit drugačiji od onoga u trilogij Sands of Time, Warroir Within (my fav) i The Two Thrones... anvodno je sasvim neki novi lik koji uopće nije princ nego neki lopv...lol.... i Warrior within sam se bojala igrat po noci.. pogotovo kad me nađe Dahaka pa onda moras bježat od njega (kroz cijelu igricu par puta lolol) al naravno zapela sam... tu i u sands of time (na prvom šefu kmeee), a i u two thrones (negdje na sredini)..... so much for my rant... anyway ako neko ima kakav koristan prijedlog igrica tipa POP i TR...

Are you a dog, a man, or a monster? - Alucard

yaoi is my anti-drug

All the young people said: "We're too young to die" (...) All the young people said: On a windless night we're trying to change everything"
(No boy, no cry; by Stance Punks)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Jun 21, 2008 10:31 pm 
Trooper

super, sad mi se igra PoP...e ne mogu.....sje.... sam pržilicu...... :cryloud:

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Jun 21, 2008 10:45 pm 
Initiate

Amadea wrote:
super, sad mi se igra PoP...e ne mogu.....sje.... sam pržilicu...... :cryloud:

mislim da trenutno obje imamo važnijh stvari za radit nego se igrat na kompu... al nema veze.... don't worry.... rasturit cemo Dahaku jednog lijepog sunčanog dana... nakon što upadnemo na faks lol

yaoi is my anti-drug

All the young people said: "We're too young to die" (...) All the young people said: On a windless night we're trying to change everything"

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 22, 2008 3:08 am 
Warrior Knight

Šmrc, ovih dana ne igram apsolutno ništa, iako sam od malih nogu čistokrvni gamer. Obično igram PC Igre, jer nema šanse da se naviknem na one proklete konzolne kontrolere (valjda sam samo nespretan, lupam po njima kao budala bez imalo orjentacije).

Posljednja odlična igra koju sam igrao: PENUMBRA OVERTURE, valjda najjezovitija horror avantura koju sam igrao u životu i SUPER POWER 2, odlična strategija, ali samo za krajnje fanatike koji su ovisni o logistici, resursima, ekonomijom, religijom i politikom - obje igre nisu baš za svačiji ukus.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 22, 2008 1:44 pm 
Initiate

nice... i slažem se za ovo sa kontrolerima.... (pogotovo kad treba okretat kameru i pucat u isto vrijeme to je an njima nemoguće... ovak s mišem je dva u jednom) dobri su samo za need4speed i njima slične igre... igrala sam prije strategije naj mi je bila rise of nations.... čisto zbog one atomske bombe koju možeš baciti lololool

yaoi is my anti-drug

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 22, 2008 3:14 pm 
Raid Leader

Scorpiuse, lažove prljavi! Ne snalaziš se na kontrolerima, a? a šta je sa DBZ-om? Laožove jedan prljavi! revenge shall be mine :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 22, 2008 9:16 pm 
Raid Leader

:psovke: Moram :cita:

:hogar:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 22, 2008 10:49 pm 
Initiate

ak mislis na ucenje... to je jedan od onih vaznijih stvari koje se moraju napraviti.... -_-' a tako mi se ne da....

yaoi is my anti-drug

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 22, 2008 10:59 pm 
Initiate

Location: Somewhere Between the sacred silence and sleep...somwhere above & beyond...
splinter cell :double agent, crysis,assasins creed,PES 2008 ,hitman blood money,medal of honor...

the life behind the music you are listening to.
Listen to it the wrong way and you'll miss everything.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 23, 2008 12:25 am 
Initiate

e vidis splinter cell je ok...imam dva negdje, zagubljena....morat cu pocet kad zavrse upisi...

yaoi is my anti-drug

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jun 24, 2008 7:12 am 
Warrior Knight

Arhon wrote:
Scorpiuse, lažove prljavi! Ne snalaziš se na kontrolerima, a? a šta je sa DBZ-om? Laožove jedan prljavi! revenge shall be mine :twisted:

Što ?!?!? Hoćeš reći da te pobjedio neki takav traljavac poput mene i to s onakvim kontrolerima? Vjerujem da samo nisi bio u elementu, ono, ruka ti utrnula zbog bacanja linije na Drvoja noć prije.

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC + 1 hour