The Void Forum

Službeni forum The Void fanzina

It is currently Fri Jan 08, 2010 8:59 am

All times are UTC + 1 hour

Welcome
Dobrodosli na <strong>The Void forum</strong>.

Trenutno ste logirani kao Gost ovog foruma, ako zelite sudjelovati u raspravama morate se logirati ili <a href="/profile.php?mode=register">registrirati</a>!

Post new topic Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Makar jedan trailer... za početak
PostPosted: Sun May 18, 2008 10:42 pm 
Warrior Knight

Ok, svi već znate kako sam na Gainom forumu iznjeo prijedlog da snimimo jedan kratki fantasy film na zidinama u Ivanovcu za ovogodišnji Rikon. Naravno, da su odmah pali neki izgovori itd.

Šta kažete na to da odemo tamo jedan vikend, napravimo roštilj i snimimo par kadrova s mačevima, čisto da onim pizdunima pokažemo da se to može napraviti?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue May 20, 2008 7:33 am 
Raid Leader

Kojim to "pizdunima"? Možeš mi objasniti? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed May 21, 2008 1:16 pm 
Kasnije.

Ti samo javi, ekipa je spremna na izazov.

Post subject:
PostPosted: Fri May 23, 2008 9:50 am 
Warrior Knight

Ok, znači uskoro :twisted:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri May 23, 2008 5:36 pm 
Raid Leader

imam par informacija ako si za: dankove dvije sablje su kod mire (tako da miru trebamo zicati za njih), ima navodno jos jedan ritualni bodez, a iva bi trebala ici za kojih tjedan-dva u njemacku pa je rekla da ce probati nabaviti jos koji mac. inace su oboje izrazili interes za sudjelovanje u tom projektu (rostilju prvenstveno ;) ), no vjerujem da ce se i sami izjasniti po tom pitanju

Profile  

Post subject: Re: Makar jedan trailer... za početak
PostPosted: Fri May 23, 2008 11:18 pm 
Initiate

Scorpius wrote:
Ok, svi već znate kako sam na Gainom forumu iznjeo prijedlog da snimimo jedan kratki fantasy film na zidinama u Ivanovcu za ovogodišnji Rikon.

a što kažeš da to snimiš u rijeci u neko doba? uzmeš sa sobom zainteresirane, par dana provedete u rijeci, možda možemo sredit i neki free ili jeftini smještaj i to obavimo/obavite ovdje :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat May 24, 2008 9:31 am 
Warrior Knight

Hmm, zidine kod zvjezdarnice? Pogled na more... Pazi ovako, u planu sam imao dva filma tri filma, i to još prije nego si prvi puta iznio natječaj, ovo je samo malo ubrzalo stvari.

Imam sve potrebne alate za digitalnu obradu videa, pa čak i zvuka, sada trenutno tražim nekoga s kamerom (a i to je već skoro riješeno, hehe). Ovo u Ivanovcu bi bila neka vrsta probe, da se bolje uhodamo. Treba mi jedino ljudi, a to je zapravo i onaj najveći problem. Znam ponekad biti vrlo naporan kad tjeram ljude da rade sa mnom na nekom takvom projektu.

Iskreno, mislim da smo u stanju stvarno snimiti dobar film i to ne neki trash, nego zbilja kvalitetan.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat May 24, 2008 10:25 am 
Raid Leader

Ne mogu, a da i ja ne kazem neku.
Ovo sa snimanjem filma je jedan od projekata koji me opsjeda zadnjih mjeseci, izmedu svih silnih drugih kojih sam si zacrtala i na kojima radim. Kronicni problem mi je kronicni nedostatak vremena, jer mi na posao ode skoro pa cijeli dan, a onda nema spavanja zbog hrpe stvari koje volim raditi.
Al' da se vratim na snimanje filma; ja sam za neki horror, i to vise psiholoski, samo treba ljudi i dobar scenarij. Sto se tice lokacija za snimanje, u Slavoniji ima napretek zidina, dvoraca, pustopoljina koji bi se dali iskoristiti. Rijeka isto nije losa ideja, cak stavise, nacelno se treba samo dogovoriti oko pripreme svega, a ako ste zainteresirani, mozete i vi iz Rijeke doci u Osijek, kod mene moze biti 4-5 ljudi. Ja sam slobodna od 21 lipnja kada zavrsava skola, a do tada , ajmo smisliti sto ce se snimati, napisati scenarij, organizirati se...
Ajmo, ljudi akcija :lol:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat May 24, 2008 10:41 am 
Initiate

hej!evo i mene.samo recite ako vam treba netko za sivati kostime, i kao statist ili glumac.na zalost ne mogu prije 14.7. zbog strucne ekskurzije u njemacku :(, no potrudim se da donesem makar jedan mac iz njemacke.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat May 24, 2008 10:43 am 
Raid Leader

Deal :lol:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat May 24, 2008 11:03 am 
Initiate

obyzouth wrote:
a ako ste zainteresirani, mozete i vi iz Rijeke doci u Osijek, kod mene moze biti 4-5 ljudi.

koliko god bi to moglo bit zanimljivo, imam neke realne prepreke koje uključuju 3 honorarna posla + pripreme rikona. što se tiče ostalih koji bi možda došli, vjerujem da mogu odmah reći da neće.
doduše, prva ideja koja mi je pala na pamet s ovim snimanjem je bila da ako ćete doć na rikon (ne znam zašto sam stekao dojam da hoćete :lol:) dođete par dana ranije. onda se sjetih vam niko neće moć pomagat i sudjelovat od zmajeva jer ćemo trčat s organizacijom.
zato predložih da dođete u neko doba dole jer imam dojam da je veći gušt ekipi iz osijeka provest jeftinih nekoliko dana na moru po ljeti nego nama u osijeku u istom razdoblju :lol:

kad smo već kod toga, jeste vidjeli da je najavljen liburnicon? polovica-kraj 7. mjeseca, opatija. smještaj smiješno jeftin. prošle godine je ekipa za 20 -50 kn po noći spavala u hotelu.pa... think about it :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat May 24, 2008 11:09 am 
Initiate

manji ispravak, ne mogu prije 14.6. jer idem u njemacku.uf ! jesam zbunjola.usput, imam stan u porecu. doduse u njemu je sad stanar, ali generalno je slobodan od 25.7. oh, to je prekasno za ovo. bed. no za ostale stvari mozete me imati na umu. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat May 24, 2008 11:35 am 
Raid Leader

Mene si navukao, u svakom slucaju planirala sam negdje na more, poslije 15. 07. Liburnicon je jos jedan dobar razlog, posto cu vjerojatno biti negdje u Istri. Tvrtkac, mozemo zajedno?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat May 24, 2008 12:34 pm 
Initiate

ja idem oko 18.7.na more.prvo duz obale pa u porec.mozes mi se pridruzit u porecu.inace idemo mislav, danko i ja.jedino bi mogli zajedno ako bi imali jos jedan auto.satora imam dovoljno :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat May 24, 2008 12:46 pm 
Warrior Knight

Pa ne bih imao ništa protiv da se malo zaletim do Rijeke i vidim što tamo ima :wink:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat May 24, 2008 1:10 pm 
Ovo je intrigantno!
Count me in!

Post subject:
PostPosted: Sat May 24, 2008 1:16 pm 
Raid Leader

More komotno, smisljaj scenarij :twisted:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun May 25, 2008 10:32 am 
Raid Leader

Nemogu vjerovati, pa vi ćete stvarno snimiti taj film :shock: Pa želim vam sve najbolje, i javite mi kad će biti premijera. Mogu vam pomoći u nekim znanstvenim ili povjesnim podlogama, recimo treba vam neki detalj za neko stoljeće ili vojsku, ja mogu kopati po netu da ne gubite vrijeme na takve trivijalnosti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun May 25, 2008 11:14 pm 
Raid Leader

Pa poslije gledanja Indiane veceras, palo mi je na pamet hrpa spooky ideja za neki horror. I ne bi bilo uopce tesko izvesti neke scene. Sve u domeni klasicne fizike.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon May 26, 2008 2:46 am 
Warrior Knight

Ok, trebamo se naći svi zajedno i početi slagati neki scenarij, vrbovati još nekoliko ljudi sa strane i početi raditi korak po korak.

Ja mogu raditi dio scenarija, storyboardove, spajati sekvence, sve moguće digitalije, snimati, raditi maske i efekte, pa čak i glumiti (koliko ovjerljivo još nisam siguran).

Trebamo dogovore, sastanke ideje makar jednom tjedno, ako želimo da stvar upali.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon May 26, 2008 4:55 am 
Reci kad sastančimo i mi sastančimo!

Post subject:
PostPosted: Mon May 26, 2008 7:02 pm 
Initiate

just say when! :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue May 27, 2008 1:23 am 
Warrior Knight

Ovako, ovaj petak u 17:00 se nalazimo u Viktoriji, duboko u neprijateljskom teritoriju, na našoj strani kafića (tamo kod onih rešetaka na prozorima) i slažemo taktike za sve što smo do sada stavili, projekte, radionice, itd.

Očekujem da ću vas tamo vidjeti.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu May 29, 2008 4:28 pm 
Initiate

nemrem u petak. smrc! imam predrok iz rts-a, koji cu vjerojatno roknuti jer nisam ama bas nista ucila

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri May 30, 2008 7:36 am 
poslije...

Post new topic Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour