Nebel, nismo li na onom okruglom stolu rekli da apsolutno nema razloga da tko god želi ne napravi svoj kon? Nema tu rasipanja, u Hrvatskoj ima prostora za jš puno konova ili sličnih okupljanja, kalendar
nije pretrpan, a sve što treba u vezi sadržaja je zbilja minimalno.
Što se tiče organizacije i financija, zbilja možete početi s malim - sve što vam treba je prostor. I ništa više. Apsolutno ništa. Ako vas ima troje, jedan neka drži šank (i dobro ga kontrolira), jedan neka održi dva predavanja, jedan neka održi okrugli stol na temu "SF konvencije u Hrvata" i to je to. Sve ostalo - stavite na internet, tko želi održati neko predavanje, prezentaciju, session bilo čega, radionicu, bilo što - neka se javi. Financije? Koji su troškovi? Printanje ceduljica s imenom? Programi? To se sve pokrije iz kotizacije, još ćete i zaraditi. Čak program-bookove ne morate ni imati, shvatio sam da to nikad nitko ni ne gleda, poljepite raspored na sva vrata i to je to.
Datum? Idealna praznina je kraj svibnja/početak lipnja. Ne znam više kad završavaju predavanja na fakultetima, a kad počinju ispitni rokovi, to može biti prijelazni vikend, da se ljudi opuste prije učenja. A taman, Sferakon i konfuzija su završili prije mjesec dana, Liburnicon je za više od mjesec dana, vrijeme je idealno.
Inače, moj hidn ađenda je da u Hrvatskoj imamo kon svakih mjesec dana

Kvragu, sad sam se izbrbljao
Vrijeme? Ja glasam za subota ujutro pa do kad ljudi ostanu budni. Dvije noći nespavanja je previše za nas starije, a tko god radi i nije u Osijeku, neće baš htjeti trčati u petak poslijepodne. Iako, nema razloga da pripreme počnu u petak popodne, pa tko dođe, super, uvalite mu posla
Ime? Pošto svi brijete na postapokalipsu, recimo ArmageKon

A za amblem, da ne bude klišejiziran znak radioaktivnosti, nacrtajte narančastocrvenog fluoroscentnog guštera u pancirki s bacačem plamena(Arma-
gekon, geddit

)
Eto, maj fiftin lipas