The Void Forum

Službeni forum The Void fanzina

It is currently Fri Jan 08, 2010 9:16 am

All times are UTC + 1 hour

Welcome
Dobrodosli na <strong>The Void forum</strong>.

Trenutno ste logirani kao Gost ovog foruma, ako zelite sudjelovati u raspravama morate se logirati ili <a href="/profile.php?mode=register">registrirati</a>!

Post new topic Reply to topic  [ 79 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 22, 2008 4:38 pm 
Initiate

pa je happy end al prije tog happy enda svi poginu.... i tom trenutku na znas dal ce bit happy end (ako prvi put gledas seriju)

Are you a dog, a man, or a monster? - Alucard

yaoi is my anti-drug

All the young people said: "We're too young to die" (...) All the young people said: On a windless night we're trying to change everything"
(No boy, no cry; by Stance Punks)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 22, 2008 9:39 pm 
Raid Leader

ako ti tako kazes, meni je iskreno bilo "tuznije" tijekom 13-te epizode kada su svi oni heroji ostali da bi mališan mogo probjeći

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Jun 27, 2008 11:41 am 
Raid Leader

evo maloprije sam završio sa gledanjem witchblade-a, i nisam razočaran, ali ni oduševljen.
Crtež je odlične kvalitete, ali samoj radnji mi je falilo nešto, nekako mi je sve ostalo nedorečeno. Počelo je dobro, likovi su u startu jako dobro zamišljeni, ali umjesto da nastavi naprijed i otkrije se sve i likovi do detalja okarakteriziraju su jednostavno stali. Ispalo je kao da su samo ubacivali nove likove i da tome neće nikada biti kraja.

Onima koji vole jednostavnije anime-e, samo makljaža i ženske ogromnih sisa bez nekog mozganja, neće požaliti, svima drugima se jedino isplati gledati zbog par detalja anime, i to je manje više to. Zadržat ću ga jer je ipak crtež kvalitetan i originalna ideja im je ok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Jun 27, 2008 1:45 pm 
Raid Leader

evo opet malo mojih bezveznih komentara. Na prijedlog scorpiusa, skinuo sam gto (great teacher onizuka). Crtež je malo stariji, ali radnja, iako pomalo plitka, je originalna i meni osobno odlična. Odgledao sam svega par epizoda za sada i pišam od smijeha, odmah sam poželio postati učitelj, predobro :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 03, 2008 7:46 am 
Raid Leader

počelo je ljetno zlo...skinuo sam cijelo voltron...ah kako je lijepo opet biti mlad :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jul 13, 2008 6:41 pm 
Raid Leader

upravo sam završio sa jednim dugometražnim anime-om: wolf's moving castle. Crtež djeluje starije, glasovi glumaca djeluju prastaro (vjerojatno zato što i jesu?), no sam anime mi se iskreno svidio. Nije me oduševio, ali nije ni razočarao. Doduše, nije za svakoga tako da ga neću preporučiti svima, ali ja ga svakako zadržavam u svojoj kolekciji :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 14, 2008 2:08 am 
Initiate

:?: nije to slučajno HOWL'S moving castle?
ako je, mi lavz it!
ja ga uhvatila prije koji mjesec na tv-u, uz jutarnju kavu. malo me živcirao hrvatski sinkro, ali dalo bi se preživjeti... da nisam 20 minuta prije kraja crtića morala ići jer je pas bio naručen kod veterinara. :wall: no, s druge strane, utješno je da je rađen po knjizi, pa sam ipak saznala kako se završio. :D

Quote:
skinuo sam cijelo voltron...ah kako je lijepo opet biti mlad Smile

daj, još se netko sjeća te serije? ma, ne vjerujem!

Orson Scott Card

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 15, 2008 8:33 pm 
Raid Leader

upravu si, howl's moving castle. Pomiješalo mi se sa wolf's rainom zbog očite spojnice wolf howling...(šta da radim, glup sam).

da, sjećam se voltrona(skinuto), bipsića, transofrmersa(skinuto večina), stripy-a(skinuto), robotech-a(skinuto), snorkye-vca, he-mana, ninja kornjača, blufonaca, rakuna, evoksa...

inače, većinu ovih crtića imaš na youtoube-u

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 15, 2008 10:48 pm 
Initiate

ajme, kako volim sresti ljude koji se sjećaju oldies but goodies! zadnjih godina sam okružena ljudima koji su
a) prekasno otkrili daljinski
b) prerano postali veliki
c) nisu bili ni u planu kada sam ja gledala te crtiće...

ali voltron mi je jedan od najjačih... preko njega sam učila engleski, jer sam ga negdje u 2. osnovne upecala na sky 1, ako se ne varam, i svako jutro se kriomice budila u 7 da bih ga pogledala, a onda se pravila da spavam ako bi mama naišla vidjeti što to buči. :D

Orson Scott Card

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Jul 16, 2008 5:00 pm 
Raid Leader

da, no voltron mi je bio odličan kao klincu, sada kada sam ga ponovno počeo gledati, nekako mi ne ostavlja taj isti žar i osječaj. Dok mi je robotech recimo sada još bolji nego što je bio...i naravno, otkrio sam da to sve spada pod predivni žanr koji se zove anime :holelottalove:

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 22, 2008 3:28 pm 
Raid Leader

evo, da se javim sa novim "novostima". Odgledao sam anime pod imenom Kimi Ga Nozomu Eien. I anime je fenomenalan...ukoliko vam ne smetaju sapunice, u protivnom če te povraćati, skakati kroz prozor sobe na 10-tom katu zgrade i sl samo da pobjegnete.

evo malo za one znatiželjnije a ne da im se surfati okolo: sam crtež je vrhunske kvalitete, tako da će tu uživati i ljudi kojima je samo bitan dobar anime bez obzira na žanr. Radnja je dosta dobra, likovi su odlično obrađeni, do svih bitnijih detalja. Za razliku od većine anime-a, nema onih monologa gdje jedan lik ispriča cijelu svoju životnu priću, plan i motivaciju za sve ono što radi. A sada što se tiče same radnje. 4 prijatelja (2m i 2ž) iz srednje škole uživaju u životu. Sve bi bilo super da jedna ženska nije zaljubljena u jednog lika. Tu oni svi sretni prohodaju, i ovo ostalo dvoje je sretno za njima. I sad dolazi na red druga epizoda anime-a, gdje se otkriva da je ta cura doživjela nesreću i u komi je 3g, gdje mi polako otkrivamo što se sve događalo, zašto se događalo, zašto je sve kvragu i zašto je jako loše biti dobrica...

osobno još razmišljam hoću li ga zadržati ili ne, ipak sam vidio drugu sezonu od koje imaju 3 epizode, i neda mi vrag mira, imam neodgovorena pitanja. plus, skinuo sam parodiju ovog anime-a (sami sebe su parodirali kroz par 3-minutnih anime-a) tako da sam se fino nasmijao u procesu. Težak je za gledanje, ali nekako mi je feeling ok, tako da će vjerojatno zauzeti mjesto na disku.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 22, 2008 11:17 pm 
Raid Leader

Full Moon wo Sagashite

Ovaj anime mi je uslijedio nakon prethodnog za odgledati. S ovim animeom sam ispunio kvotu živaca za dječje i ženske anime-e, tražim nešto normalno sada, valjda je hikaru no go taj koji će mi vratiti uzbuđenje u anime. Inače, sam crtež je izgleda malo stariji, ali kasnije se u seriji poprav (ipak ima 52 epizode!). Riječ je 12 godišnjoj djevojčici koja na svijetu sve što želi jest postati popularna pjevačica i da ju dečko u americi čuje i vrati se u japan kao poznati astronom, ali ima karcinom grla pa to ne ide baš najbolje, a stvar pogorša situacija kada se pojave dva shigami-a (mislim da sam dobro napisao - duhovi smrti koji uzimaju duše pokojnicima) i kažu joj da ima još godinu dana života prije nego što umre. S obzirom da je ona jedina koja je ikada vidjela shigami-e a da je još živa, a i svidi im se, odluće joj koliko toliko pomoći u ostvarenju njenih snova...

da, sapunica je. da, riječ je o klinki. da, pre dječji je. da, za ženske i gey-eve je. da ima neke znatne količine humora ne bi bio za gey-eve nego bi bio ok anime za pogledati. Ok, ko voli gledati takve stvari, svakako bi ga trebao pogledati, a ostali kao i sa prethodnim animeom, zaobidjite ga u širokom krugu.

kvragu i moja ovisnost o anime-u, morao sam opet pogledati ovako nešto...NEXT ANIME!

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Jul 23, 2008 11:18 am 
Raid Leader

Ajd vodim te u kino u petak, izađi malo iz kuće i druži se s nama običnim smrtnicima :lol:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Jul 23, 2008 10:52 pm 
Initiate

Quote:
anime je fenomenalan...ukoliko vam ne smetaju sapunice

hehe, ovo me podsjeća na candy candy. :D veću sapunicu od toga nisam ni prije ni poslije (skrivečke) pogledala. i svi su vikali kako je glupost, ali baš u TO određeno vrijeme babysitirali braću/sestre/nećake/susjede/tv. :D

Orson Scott Card

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Jul 23, 2008 11:08 pm 
Raid Leader

prihvaćam kino! baš me zanima ovaj novi will smithov film na šta liči, nego hoće li nam se i tvoja draga pridružiti ili smo sami? ;)

ako je to najveća sapunica koju si gledala, očito nisi vidjela moju zbirku sačuvanih, a i onih pogledanih, anime-a.

inače, na svu sreću hikaru no go nije sapunica. Odgledao sam doduše svega 30 epizoda (od 75), i već vidim mogući kraj u 35-36-toj epizodi, no kopka me onih ostlaih 40! šta su toliko radili? priča je jako dobra, likovi još bolji. Radnja se vrti o duhu u go ploči (ajmo reći da je iz te igre evoluirala chekers iliti dame po naški) koji se usadi u svijest jednog mladog japanca i koji nakon nekog vremena zavoli go. Zamislite anime o šahu, e otprilike je to to. Samo puno zabavnije :D Naime, svaki pud kada treba postati napeto, i navuči vas na ozbiljnost i gubljenje živaca na totalnu glupost (ipak je riječ o igri!), tu se najčešće ubaci duh i totalno razbije raspoloženje i nasmije vas. Ukoliko ne volite takve hladne tuševe i niste skloni humoru, nemojte gledati. Svima ostalima čeličnijih živaca, samo dajte. Ja sam se navukao negdje oko 20-te epizode kad sam skužio sve fore i priču ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 24, 2008 11:13 am 
Raid Leader

Arhon wrote:
prihvaćam kino! baš me zanima ovaj novi will smithov film na šta liči, nego hoće li nam se i tvoja draga pridružiti ili smo sami? ;)

Čuj, ne mora biti moja draga u blizini da ti pobjegneš od mene (sjeti se zadnji put :lol: ), bit ću dobra-obećavam :jesus:

Kino - Vitez tame - 18 h - novi Will Smithov film - ne troši vrijeme uzalud. A poslije kina idemo na Trg na Tita oko 22 h.

Ima li još zainteresiranih???

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 24, 2008 2:40 pm 
Raid Leader

zadnji put? o kojem to putu govoriš?

kino vitez tame? šta to? gdje to? ja ti idem samo u ona happy kina (europa i rania) jer sam tako happy momak ;)

petak, 18h? nema problema.

I knew a man with a son
Who bought him a gun
And learned shorty just how to use it
Taught him hunting and skining
Right from the begining
Built himself a mighty fine killer
But shorty got picked on
Beat on and kicked on
And all his classmates wanna punk him
So with tears in his eye
He read catcher in the rye
And told his old man he went hunting
And he felt so free
Like his destiny
Lay somewhere out on the horizon
His heart went cold
He felt a hundred years old
And started pulling back on the trigger

I think I'm gonna die today
And everyone who hurt me's gonna pay
How could such a short time feel so long
How could such a young life go so wrong

ah...steki...

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 24, 2008 3:46 pm 
Initiate

Quote:
ako je to najveća sapunica koju si gledala, očito nisi vidjela moju zbirku sačuvanih, a i onih pogledanih, anime-a.

ma, lažem ko pas :D samo me sramota reći da sam pogledala marisol od prvog do zadnjeg nastavka :oops: a o santa-barbari nećemo :glasno fićuka i navlači papirnatu vrećicu na glavu:

Orson Scott Card

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 24, 2008 10:47 pm 
Raid Leader

hm...santu barbaru sam gledao svega par nastavaka (šta ćeš, plavuša je bila dobra ;) ), a marisol sam od muke gledao isto tako par epizoda. No prestao sam kad sam otkrio da stvari u želucu izlaze kroz istu rupu kroz koju su i ušli ako previše gledam sapunice. Uostalom, ne volim baš ozbiljne normalne sapunice. Mogu proći ozbiljne ako su tipa saikano, a humoristične tipa ah my goddess gledam i po više puta jer uživam u tome. (da ste odlgedali cijeli anime od početka do kraja shvatili bi ste zašto to mogu gledati više puta ;) )

tako da to što si gledala te arhaične sapunice nije ništa sramotno, kaži sa ponosom (kao kad ja počnem pjevati i plesati usred bijela dana u bircu u gradu bez obzira tko bio oko mene - i najveći anarhisti se pokriju ušima i prave se ko da me ne znaju :D )

p.s.
dobije od mene pusu osoba koja pogodi čiji su ono stihovi bili (pjesmu, grupu ili oboje - sve vrijedi samo jednu pusu svejedno :D )

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 24, 2008 11:23 pm 
Initiate

ehm, kolega, jeste ikada čuli za... google?
please, postoji li itko danas (tko se zna spojiti na net) da išta pod milim bogom pogađa?

Orson Scott Card

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Jul 25, 2008 9:25 am 
Raid Leader

ehn, kolegice, ja znam o kojoj je pjesmi riječ. a u google ako upišeš samo stihove pjesme,zna ne naći pjesmu (provjerio ja). Uostalom, nije fora surfati netom nego probati vlastitim (ne)znanjem pogoditi ;) (ja se ne sramim priznati da sam ja totalna budala i ne znam ništa :P )

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Jul 25, 2008 11:20 am 
Raid Leader

Quote:
tako da to što si gledala te arhaične sapunice nije ništa sramotno, kaži sa ponosom (kao kad ja počnem pjevati i plesati usred bijela dana u bircu u gradu bez obzira tko bio oko mene - i najveći anarhisti se pokriju ušima i prave se ko da me ne znaju :D )

p.s.
dobije od mene pusu osoba koja pogodi čiji su ono stihovi bili (pjesmu, grupu ili oboje - sve vrijedi samo jednu pusu svejedno :D )

A neki anarhisti te i snime-imam sve dokumentirano na laptopu :twisted: (mada znam da te s tim ne mogu ucjenjivati, ALI imam ja i drugih stvari o tebi, buahhhhhaaaaa),

moram reći Scorpiusu da pogodi o kojoj je pjesmi riječ, grupi, što god-pa onda fotić u ruke i bilježim tu pusu, samo jednu pusu, svejedno :lol: -ne želiš to, ILI???

@poison, evo priznat ću ja gledala Otimačicu, već sam htjela dati izgovor, al' neću :oops:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Jul 26, 2008 12:37 am 
Raid Leader

ja se svoje riječi koliko toliko pridržavam, samo mu kaži da se ne brije barem tjedan dana u procesu :D

by the way, kakav je bio film? ja sam još jučer odgledao svih 75 epizoda hikaru no go-a. Meni je totalna fora i zabava bio taj anime, no neće si svima svidjeti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jul 27, 2008 12:43 am 
Raid Leader

upravo završavam sa gledanjem last exile-a. Anime je jako dobar, jasno mi je zašto ga svi svrstavaju među najboljim anime-ima. Kvaliteta crteža je odlična, radnja je jako dobra, iako pomalo reciklirana iz starijih serija\anime-a. U svakom slučaju, ko voli anime svakako ne bi trebao propustiti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 31, 2008 2:09 pm 
Warrior Knight

Slušaš Everlast ?!?

Ok, onako... znam da imaš nekih problema, mentalnih anomalija u mozgu, ali sad razmišljam da ti poklonim kutak Arkhama samo za tebe, onako mekani zidovi, fina duga košulja i to :bondage:

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 79 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour